,واردکننده,,عمده فروش,خرده فروش | |
جنوب تهران | |
021-55416424 | |
021-55401754 | |
info@wikilift.ir |
جرثقیل تک فاز برقی از نوع زنجیری 2 کاره بصورت اتصال سقفی با برند کیتو و محصول کشور چین عرضه می گردد. این جرثقیل تک فاز که با برق 220 ولت شهری کار می کند دارای زنجیر فولادی برای لیفتینگ بار تا ارتفاع 6 متر می باشد و بصورت تک سرعته دارای یک موتور و گیربکس قدرتمند است. این جرثقیل سقفی تک فاز به جرثقیل اقتصادی نیز شناخته می شود چرا که در تناژ برابر نسبت به نمونه های سه فاز دارای قیمتی بسیار پایین تر می باشد و دارای کارایی و طول عمری ایده آل می باشد. برند KATO چین تولید کننده جرثقیل های زنجیری تک فاز و 3 فاز می باشد که نمونه تک فاز آن تا تناژ 5 تن نیز عرضه می گردد. نوع قلابی یا دو کاره این جرثقیل برقی تنها برای لیفتینگ عمودی بار مورد استفاده قرار گرفته و فاقد ترولی برای انتقال افقی بار می باشد. کاربری این جرثقیل تک فاز بالاخص بجای جرثقیل های دستی با توجه به عدم نیاز به برق سه فاز پیشنهاد می شود.
شباهت ها و تفاوت هایی بین جرثقیل های تک فاز و سه فاز زنجیری وجود دارد که اغلب در سایز موتور الکتریکی و نوع گیربکس این تفاوت ها دیده می شود. جرثقیل های برقی تک فاز KATO چین نسبت به جرثقیل های سه فاز دارای موتور الکتریکی بزرگتر و قدرتمند تری هستند چرا که می بایست جبران ولتاژ پایینتر اتصالی توسط این موتور ها انجام گیرد. الکتروگیربکس بکار گرفته شده که که در داخل یک بلوک تولید شده به روش دایکست از آلیاژ های قدرتمند آلومینیومی قرار دارد بصورت خشک کار می کنند و از این رو بر خلاف گیربکس های شناور در روغن واسکازین جرثقیل های سه فاز تا اندازه ای صدای بیشتر تولید می کنند. از نظر نوع یاتاقان برینگ بکار رفته و اتصالات تفاوت چندانی بین نمونه های جرثقیل برقی زنجیری سه فاز و تک فاز وجود ندارد. نوع زنجیر اتصالی در هر دو مورد زنجیر فولادی گرید G80 می باشد که در طول شش متر و در سایز هایی متناسب با قابلیت لیفتینگ جرثقیل سقفی زنجیری از 1 الی 5 تن متغیر می باشد. سرعت عملکرد جرثقیل های سقفی تک فاز و سه فاز اغلب نزدیک به هم بوده و بصورت تک سرعته با برند KATO عرضه می شوند. البته نمونه هایی از جرثقیل های دو سرعته برقی با برند های دیگر در مجموعه ویکی لیفت قابل عرضه هستند.
برای انتخاب و کاربری جرثقیل های سقفی برقی می بایست مزایا و معایب این ابزار آلات لیفتینگ را در مقایسه با دیگر ابزار ها بالاخص در مقایسه با جرثقیل برقی سه فاز و جرثقیل دستی مورد بررسی قرار داد. توجه به این نکته که اغلب کاربری جرثقیل برقی تکفار با جرثقیل دستی مقایسه می شود چرا که عملا در شرایطی بکار گرفته می شود که امکان سیم کشی برق سه فاز وجود ندارد. این مقایسه را بصورت مقایسه مزایا و معایب در چند بخش انجام می دهیم. ابتدا به بررسی مزایا می پردازیم.
معایب اندکی نیز برای این دسته از جرثقیل ها می توان بر شمرد. مهمترین این معایب تولید اندکی صدای بیشتر نسبت به جرثقیل های برقی سه فاز می باشد که دارای گیربکس هایی قوطه ور در روغن واسکازین می باشند که تا اندازه ای جاذب صدای گیربکس می باشد. با این وجود با توجه به مزایای متعدد از قیمت و قابلیت ها توجیه اقتصادی و صنعتی برای خرید و اتصال جرثقیل های برقی تک فاز وجود دارد.
لازم به ذکر است که استفاده از جرثقیل های 4 کاره حتما نیاز به ریل های سقفی که متناسب با میزان بار و قابلیت های جرثقیل طراحی شده باشند دارد. البته ریل های سقفی مزیتی نیز به قلاب های سقفی بکار رفته در آویز جرثقیل تک فاز برقی دارند که آن اتکا به زمین می باشد چرا که این ریل ها بصورت سقفی اما اتکای ستونی بر روی زمین استفاده می کنند حال آنکه قلاب های سقفی اغلب بصورت متصل به سقف عمل می کنند.