صادر کننده,واردکننده,تولید کننده,عمده فروش,خرده فروش | |
مرکزی تهران | |
09123691065 | |
Fateh@ftcdiesel.com |
تعمیرات انواع سوپر شارژ
استفاده از سوپرشارژرها، راهحل خوبی برای دسترسی به مکش هوا با تراکم بالا و سرعت بیشتر به داخل محفظه تراکم است.
سوپرشارژر، وسیله تنظیم فشاری افزایش فشار است که باعث میشود هوا با فشاری بیشتر از فشار اتمسفر، به داخل محفظه تراکم موتور مکیده شود. توربوشارژرها نیز این کار را انجام میدهند. در واقع اصطلاح توربوشارژر همان کوتاه شده عبارت توربوسوپرشارژر است.
سوپر شارژر
سه نوع سوپرشارژر وجود دارد:
۱ Roots Supercharger یا شبه چرخدندهای دنده مانند
۲ Twin- Screw Supercharger یا دو پرهای
۳ Centrifugal Supercharger یا گریز از مرکز
فرق اساسی این سه نوع سوپرشارژر، در روش ارسال و انتقال هوا به منیفولد موتور است. نوع شبه چرخدندهای و دوپرهای از انواع مختلفی Meshing lobes قطعات دنده یا پره مانند استفاده میکنند. سوپرشارژرهای گریز از مرکز، از پروانههای دوران کنندهای استفاده میکنند که باعث مکش هوا به داخل میشوند.
تمامی انواع سوپرشارژرها در نهایت باعث تقویت و افزایش توان موتور میشوند، اما تفاوت قابل ملاحظه آنها در بازده آنهاست. هر کدام از انواع سوپرشارژرها، در اندازههای مختلف موجود بوده و بسته به کاربرد و استفاده خودرو در مسابقات ورزشی یا سرعت، انتخاب میشوند.
سوپرشارژرها بینیاز از روغنکاری هستند، اما توربوشارژرها به مکانیزم روغنکاری نیاز دارند. توربوشارژرها نیاز به خنک شدن دارند و از روغنکاری و CoolDown استفاده میکنند. در کل، میتوان نتیجه گرفت که در دمای یکسان، سوپرشارژرها عملکرد مناسبتری دارند.
یکی از بزرگترین معایب سوپرشارژرها، محدودیت در مشخصههای فنی آنهاست. یعنی آنها تا حد معین و محدودی میتوانند فشار هوا و در نهایت توان موتور را بالا ببرند زیرا میللنگ که عامل حرکت آنهاست مقداری از توان موتور را مصرف میکند و مقداری انرژی تلف شده وجود خواهد داشت، سوپرشارژرها حدود ۲۰ درصد از توان خروجی موتور را میگیرند اما در حالت بهینه کارکرد، حدود ۴۶ درصد توان موتور را ارتقا میدهند.